HEMSTÄDNING

Storstädning för hela hemmet


En storstädning då och då är bra både för bostaden och för de som bor och vistas i den. Även om den regelbundna vardagsstädningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet. Hur ofta en storstädning behöver göras beror självklart på bostaden och vilka krav och önskemål Du har som kund. Eco Clean hjälper Dig gärna med en storstädning oavsett om du vill anlita oss vid enstaka tillfällen eller skaffa ett abonnemang hos oss. Vi erbjuder städservice med kvalitet och arbetar med omtanke om våra kunder, varandra och miljön.

Abonnemang 


Varför inte låta oss ta ansvaret för veckostädningen?  

Vi gör en första städning som inte är bindande. Vill Du sedan att vi fortsätter kan Du abonera på vår service. Abonnemangspriset fastställs efter första städtillfället då vi vet förutsättningarna för Din bostad. Abonnemanget gäller sex månader och därefter är det löpande med en månads ömsesidig uppsägningstid.


När Du köper våra tjänster i abonnemangsform blir kostnaden per städtillfälle lägre. Det blir tryggt för Dig då vi kommer på avtalad tid och med samma personal. 

Vi kan hemstäd!


Vi tar hand om städningen för hela lägenheten. Allt från flyttstäd, visningsstäd, storstädning eller om du behöver en rejäl städning i badrummet.


Tveka inte att kontaka oss!

Flytta? Vi hjälper till!


Vi hjälper gärna till med flyttstädningen så Du kan koncentrera dig på flytten. Det är mycket att tänka på när man ska flytta. Det finns lika många synpunkter på vad som ingår i en flyttstädning som det finns städobjekt. Vi har många års erfarenhet av flyttstädning och för våra kunders trygghet använder vi oss av ett standardavtal med skriftlig garanti.


Avtalet utgår från vår erfarenhet av fastighetsägares krav och genomförda städbesiktningar.

Sälja lägenheten? Vi gör den snygg inför visningen!


Visst vill Ni visa den rätta sidan av hemmet inför en försäljning? 


Eco Clean hjälper gärna till med visningsstädning i Din bostad så att du kan visa upp den på bästa sätt inför en försäljning.