FÖRETAGSSTÄDNING

Storstädning för hela företaget


Storstädning utgör en fullständig rengöring av Ditt kontor. Moderna metoder för dammsugning, moppning, torkning, putsning och ekologiska rengöringsmedel används.


Storstädningen utförs av våra kvalificerade medarbetare. 

För bästa resultat föreslår Eco Clean att storstädningen utförs med fasta intervaller. Eco Clean hjälper Dig gärna med en storstädning oavsett om Du vill anlita oss vid enstaka tillfällen eller skaffa ett avtal hos oss. 

Flytta företaget till nya lokaler? 


Att flytta till ett nytt kontor är ofta väldigt tidskrävande och det är mycket att tänka på. Vi på Eco Clean är specialister på flyttstädning. Eco Clean hjälper även till med den nya lokalen för kontorsstädning eller annat vid behov.


Att flytta ifrån ett kontor till ett annat är ett stort projekt. Du som är flyttansvarig kan ha stor hjälp av oss. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning i Stockholm för företag. Med oss slipper Du tänka på den gamla lokalen. Vi är vana vid små och stora företags flyttstädningar. 

Vi kan företagsstäd!


Flexibla lösningar till företag som vill ha utförd städning.

Vi ger våra kunder den välstädade miljö de förväntar sig – vilket ökar trivseln på köpet. Vissa företag anlitar oss endast en gång i veckan medan andra har behov av städning varje dag. Vi är flexibla och anpassar oss givetvis efter Era behov och önskemål. 

Trappstädning


Ett välstädat trapphus ger ett bra första intryck! Trapphuset är det första som möter en när man kommer in i en fastighet och det första intrycket är viktigt. Regelbundna kvalitetskontroller och skräddarsydda scheman hjälper till att hålla en jämn och hög nivå på städningen.


Eco Clean är ett städserviceföretag som håller Er fastighet ren. Eco Clean har arbetat med trappstädning åt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, stora och små under flera år. Rena och fräscha trapphus, höjer attraktionen av fastigheten.

Kontakta oss

 
 
 
 

Fräscha upp golven i lokalen?


Är Ditt golv trött och slitet? Eller har Du ett nytt golv som behöver skydd emot slitage? Eco Clean behandlar Ditt golv att det blir snyggt och får en slitstark yta som skyddar emot repor och slitage. 


Det finns många typer av golv och golvmaterial. Vi utgår från golvets beskaffenhet för att välja rätt städmetod och rengöringsmedel vid golvvård. Tänker Ni även på att ha en bra entrématta med bytesservice, kontakta oss, vi kommer kostnadsfritt och visar på olika lösningar.